Loading

Auto Huren Curacao Airport

Het handigste voor de meeste mensen is om een auto te huren op Hato Airport op Curacao. Immers, toeristen komen bijna altijd met het vliegtuig naar Curacao. De cruise toeristen daargelaten dan, maar deze zijn veelal maar enkele uren op het eiland en huren over het algemeen geen auto (zij bekijken punda en otrobanda en vertrekken weer snel)

Op Hato airport zijn de grote car rental bedrijven aanwezig met kantoor en vloot aan huurautos.

Kun je uitsluitend bij hen een auto huren op het vliegveld?

Het antwoord is nee. Er zijn ook car rentals die je ophalen bij Hato Airport op curacao en waarbij dan de auto enkele honderden meters verder voor je klaarstaat.

Dan doe je even het papierwerk en kun je je weg vervolgen.

Het voordeel hiervan is dat dit vaak een stuk goedkoper is dan een auto huren bij de grote namen in de auto verhuur industrie zoals Budget, Hertz, Avis etc.

Ook bij 123autohurencuracao.nl kun je gewoon een auto huren bij het vliegveld van Curacao.

Dan staan wij voor je klaar bij aankomst, doen we 200 meter van het airport het papierwerk en kun jij je weg vervolgen.

Het voordeel is dat je dan niet in de rij hoeft te staan bij de balie van een car rental. Bij ons ben je direct aan de beurt.

Maar nog belangrijker, het is vele malen goedkoper. De prijzen van 123autohurencuracao.nl zijn doorgaan 10 tot 20 euro lager per dag dan bij de grote namen.

Voor meer informatie kun je altijd appen via de whatsapp button op deze pagina of je kunt direct reserveren op onze homepage 123autohurencuracao.nl