Loading

Huurauto Curacao – Hoe te navigeren op Curacao?

Wanneer je op vakantie gaat naar Curacao kun je eigenlijk niet zonder auto. Ja er zijn resorts en hotels met een eigen strand. Maar je doet jezelf tekort als je niet meer van Curacao gaat zien.

Je vliegt toch geen 7000 kilometer om maar op 1 plek te blijven? En Curacao heeft zoveel moois te bieden.

Er zijn alleen al 36 prachtige stranden verspreid over heel het eiland. Maar ook is er cultureel nog zoveel moois te zien. Om nog te spreken over de prachtige natuur (Sheta Boka, Christoffel park, zoutpannen etc).

Om te genieten van alles wat het eiland te bieden heeft is een huurauto essentieel.


Openbaar vervoer is wel aanwezig maar bestaat uitsluitend uit busjes met vaste routes. Maar deze brengen je lang niet op alle plekken waar je wilt komen en ook zijn deze alles behalve punctueel.

Met een huurauto op Curacao ben je vrij om te gaan en staan wanneer jij wilt en dat is wel het gevoel wat je wilt hebben als je op vakantie bent.

Waar kun je een auto huren? Er zijn veel aanbieders van huurautos op Curacao. De grote auto verhuurders zijn aanwezig, veelal op Hato Airport. Deze zijn echter altijd heel duur en vaak een wat mindere service.

Je hebt ook auto verhuur bedrijven zoals 123autohurencuracao.nl die huurautos overal brengen en halen. Dus zowel op het airport als bijvoorbeeld bij jouw hotel of resort op Curacao. Ook hoef je bij 123autohurencuracao.nl geen borg te betalen en geen aanbetaling te doen. 

Bovendien is dit veel goedkoper dan het huren bij de grote namen in de industrie. En de service is altijd persoonlijk via whatsapp of telefoon, gewoon in het Nederlands uiteraard.

Ok en als je dan een huurauto hebt, hoe weet je dan de weg? Zit er navigatie in de auto? Tom Tom en dergelijke hebben geen applicaties voor Curacao. Maar dat is ook niet nodig. Je kunt namelijk gewoon maps.me downloaden wanneer je wifi hebt.

En wanneer je dit doet wanneer je op Curacao bent download deze app meteen de kaart van Curacao.

Vervolgens kun je gewoon navigeren met je telefoon zonder Internet te gebruiken. En deze app werkt gewoon als een normaal navigatie systeem.

Alle stranden, restaurants, bezienswaardigheden staan er in. Dit is dus ideaal.

Dus zorg op vakantie voor een goede huurauto op Curacao, download maps.me en heb een heerlijke vakantie!